★★★★

Katarino Spa

  • polupansion

Hotel Katarino SPA smešten je u podnožju planine Rile, na 8 km od skijališta Bansko i na 2 km od Razloga. Sadrži teniski teren, teretanu, kuglanu sa 4 staze, bilijar, kao i bazen na otvorenom i u zatvorenom sa mineralnom vodom. Gostima su na raspolaganju lekovito opuštanje i terapija za kožu u modernom spa centru.

Restorani hotela Katarino SPA služe dobru bugarsku kuhinju i zdravu hranu, pripremljenu sa prirodnim proizvodima sa farmi u ekološkim područjima. U kompleksu se proizvode i vrhunska vina i piva, a na raspolaganju si i roštilj i kuvanje pred gostima. Sveže ceđeni sokovi, kokteli i grickalice služe se pored bazena i u barovima.

Hotel ima stanicu za punjenje električnih vozila, bankomat i konferencijske dvorane. Na raspolaganju su takođe dečji klub, 2 igrališta na otvorenom i dečji bazen sa mineralnom vodom. Dostupne su besplatna ostava za ski-opremu i besplatna usluga organizovanog prevoza do gondole.

Usluga na bazi ultra polupansiona uključuje doručak i večeru na bazi švedskog stola ili fiksni meni. Gostima je osiguran besplatan pristup termalnom spa centru sa mnoštvom mineralnih bazena, različitim vrstama sauna i panoramskim parnim kupatilima.