★★★★

Barcelo Occidental Playa de Palma

  • Fra Joan Llabrés, 16, 07600 Plaja de Palma, Španija
  • polupansion
  • hotel u centru
Plaža
200
Centar
100

Lokacija: Ovaj atraktivan hotel je smešten u samom centru Plaja de Palme i svojim položajem je idealan za odmor i uživanje. U blizini hotela su restorani, barovi, prodavnice kao i tereni za mnogobrojne sportske aktivnosti. Hotel je udaljen 200m od plaže. Plaža je gradska peščana i moguće je iznajmiti ležaljke i suncobrane.

Sadržaj: Hotel ima predivnu baštu i pogled na more. Hotel podseća na španske hacijende, a enterijer prikazuje dugu špansku istoriju osavremenjenu modernim dizajnom.Hotel od sadržaja ima: Recepciju, restoran, lobby bar, bar pored bazena, bašta, terasa, lift, ostava za prtljag, sef, sauna, fitness, frizerski salon, kozmetički salon, masaža, hidromasažna kada, parno kupatilo, unutrašnji bazen, spoljašnji bazen, dečiji bazen, klima, internet pristup, poslovni centar, usluga pranja veša, usluga čuvanja dece, suvenirnica, rent a bike, rent a car.

Sobe: Sobe su uredne, čiste i opremljene po savremenim hotelskim standardima. Svaka soba ima: kupatilo, klima uređaj, telefonska linija, internet pristup, SAT TV, fen za sušenje kose, sef, balkon.

Usluga: Polupansion po principu švedskog stola.