★★★★★

Apollo Blue

  • polupansion
Plaža
100

Ovaj objekat je udaljen 1 min hoda od plaže. Ovaj rizort nalazi se pored plaže u Falirakiju i nudi klimatizovani smeštaj i zabavne i spa sadržaje, poput teretane, spa centra i igrališta. Dostupan je besplatan WiFi.

Ponuda objekta Apollo Blue uključuje raznovrsne smeštajne jedinice sa 5 zvezdica, ušuškane u predivnim vrtovima. Elegantne sobe imaju balkone sa pogledom na Egejsko more ili na hotelski vrt. Frižider i TV sa satelitskim kanalima deo su standardne ponude, dok je tablet dostupan na zahtev. Dobro snabdevena kupatila sadrže bademantile i papuče, a takođe su na raspolaganju izbor jastuka, doručak u sobi i posluga u sobi. Zamena peškira dostupna je na zahtev.

Doručak se služi svakog dana u elegantnom okruženju restorana objekta Apollo Blue. Na zahtev su dostupni i korpa sa grickalicama i rani doručak

Na plaži su vam na raspolaganju sadržaji za sportove na vodi. Dodatni sadržaji obuhvataju recepciju koja radi non-stop i skladište za prtljag. Tokom dana se možete opustiti na nekom od bazena na otvorenom ili igrati tenis na jednom od 2 terena. Prva poseta sauni besplatna je za sve goste.

Privatni parking dostupan je u okviru objekta.