apartmani

Vila Luka

  • najam
Plaža
400

Villa "Luka" se nalazi na najekskluzivnijih i najljepšem dijelu Jadranske obale.
Nalazi se između pješčane plaže Kamenovo i Pržno, od kojih je udaljena oko 400 metara, ili 4-5 minuta hoda. Na udaljenosti od 50 – 70m su trgovina, autobusna stanica i restoran.
Od vile, "Luka" možete doći do Budve, Bečića, Miločera, Rafailovica, i Svetog Stefana pješice. Postoji pješačka staza kojom se stiže u Budvu za oko sat vremena, a do Sv.Stefana za 15 minuta. Naravno, na sve destinacije se može stici i mini-busom koji vozi na svakih 15 minuta.
„Villa Luka" je udaljena od:
• Budva-6, 5 km;
• Becici i Hotel "Splendid" - 4 km;
• Rafailovici - 2 km;
• Miločer i hotel "Maestral" - 400 m;
• St. Stephen - 1,5 km;
• Aerodrom Tivat - 30 km;
• Aerodrom Podgorica - 60 km;
• Aerodrom Dubrovnik - 120 km.
Villa "Luka" ima 7 apartmana i 2 studija. Svi su opremljeni sa klima uredjajima, tv – om sa 18 programa,pristupom internetu. Imaju sefove,pegle,fen za kosu,;apartmani su opremljeni masinama za pranje vesa,a lux apartmani i masinama za pranje sudja. Sve terase imaju dovoljan broj stolova , stolica i suncobrana.
Domaćini govore na engleskom, ruskom i italijanskom jeziku.
U „Villa Luka" je moguće organizovati transfer od i do aerodroma,ekskurzije, iznajmljivanje vozila, kao i druge dodatne usluge za koje su gosti zainteresovani.

 

APARTMAN 1:
(3 osobe, 32m2)
Ima 2 odvojene spavace sobe. Jedna soba je dvokrevetna (bracni krevet) okrenuta prema vrtu, a druga je jednokrevetna sa pogledom na more ,po potrebi se moze ubaciti pomocni lezaj(180 X 90). Apartman ima odvojenu kuhinju i kupatilo. Jednokrevetna soba i kuhinja imaju izlaz na terasu prema moru (16m2). Dvokrevetna spavaca soba izlazi na malu terasu okrenutu prema vrtu(4 m 2) , i veliku zajednicku terasu (70m2). U apartmanu se nalaze 2 klima uredjaja, 2 Tv-a, sigurnosni sef, wireless internet, pegla, fen,... Apartman se nalazi na drugom spratu vile.

STUDIO 2
(2 osobe, 23 m2))
Soba sa 2 odvojena kreveta, mala kuhinja, kupatilo. Soba izlazi na terasu (7.5m2) koja ima pogled na more. Studio ima klima uredjaj, Tv, wireless internet, fen, peglu, sef... Gosti studia 2 mogu koristiti zajednicku terasu, koja se nalazi iza vile, pogled ka vrtu (70m2). Studio se nalazi na drugom spratu vile.

APARTMAN 3:
(4+1 osoba, 44m2)
Ima dve odvojene, dvokrevetna spavace sobe, okrenute prema vrtu i maloj tersi (4 m2) kao i zajednickoj terasi 70m2. U jednoj sobi je bracni krevet u drugoj odvojeni kreveti. Odvojena kuhinja sa trpezarijom i dnevnim boravkom (kauc na izvlacenje.Moze se koristiti za spavanje 1 – 2 osobe).Izlazi na terasu sa pogledom na more(7,5m2). Apartman ima 3 klima uredjaja, 2 Tv-a, wireless internet, masinu za pranje vesa, sef, usisivac, peglu, fen... Ovaj apartman se nalazi na drugom spratu vile.

APARTMAN 5:
(3+3 osobe) 60 m2
Spavaca soba sa velikim bracnim krevetom +singl krevet. Dnevna soba sa trpezarijom i kuhinjom. Dnevna soba ima trosed i dvosed na izvlacenje tako da mogu da spavaju 2+1 osoba.Kupatilo ima masinu za pranje vesa.
Terasa (15 m2) sa pogledom na more.
U apartmanu su a klima uredjaja,2 tv-a,wireless internet,sef,peglu,fen za kosu...

APARTMAN 6:
(2+2 osobe, 42m2)
Apartman ima spavacu sobu (bracni krevet), dnevnu sobu koja se takodje moze koristiti za spavanje (ugaona garnitura),(moze se ubaciti i pomocni lezaj), kuhinju sa trpezarijom i kupatilo. Iz obe sobe se izlazi na terasu (20m2) koja je okrenuta prema moru. Apartman ima 2 klima uredjaja,2 tv,wireless internet,masinu za pranje vesa,sef,peglu,fen... Ovaj apartman se nalazi u prizemlju vile.

APARTMAN 7:
(4+1 osoba, 67m2), lux
Apartman ima 2 odvojene spavace sobe. U jednoj spavacoj sobi je bracni krevet, a u drugoj 2 odvojena kreveta. Apartman ima odvojenu kuhinju sa trpezarijom, dnevni boravak sa dvosedom i trosedom na razvlacenje, ( po potrebi se moze ubaciti pomocni lezaj), kupatilo,terasu (10 m2) okrenutu prema moru. . Apartman ima 3 klima uredjaja, 2 Tv-a, wireless internet, masinu za pranje vesa,masinu za pranje sudja,sef, usisivac, peglu, fen... Ovaj apartman se nalazi u prizemlju vile.

STUDIO 8:
(2 osobe, 25 m2) (2+1)
Soba sa 2 odvojena kreveta, mala kuhinja, kupatilo. Soba izlazi na terasu koja ima pogled na more. Studio ima klima uredjaj, Tv, wireless internet, fen, peglu, sef... Studio se nalazi na prvom spratu vile. Postoji mogucnost da se ubaci pomocni lezaj

 

 

 

LEGENDA: NA – najam; App – apartman; Studio: Jedna prostorija koju čine: čajna kuhinja opremljena osnovnim posuđem i naznačeni broj ležaja; ND – noćenje sa doručkom;
PP – polupansion (doručak i večera); PA – pun pansion (doručak, ručak i večera); ALL – Allinclusive (sveuključeno: doručak, ručak, večera i piće čiji izbor varira u zavisnosti od izbora hotela); BO - (doručak, ručak, večera, lekarski pregled prilikom dolaska i odlaska, lekarske kontrole, 3 terapije dnevno iz programa kardioloske ili fizikalne rehabilitacije: 1 grupnu + 2 individualne); PM – pogled more; BPM – bocni pogled more; PP – pogled park; PB – pogled brdo; PV – pogledvrt; APP 02 - dvokrevetniapartmanzadveosobe.

 

PLAĆANJE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN PLAĆANJA

 

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja turističke agencije Plana Tours Plus, licenca OTP 222/2021 koja važi od 06.12.2021.

 

MOGUĆI NAČINI PLAĆANJA:

1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja
2) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 20.12.2023.
3) 30% prilikom rezeracije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka
4) Platnim karticama(Dina, Master, Maestro, American Expres, Yuba i Visa)
5) 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate